Pirsenteret    l   Kontakt oss på telefon 73 53 20 64 eller epost bbht@bbht.no så får du hjelp.Vi har inngått et samarbeid med Mediq AS om å forhandle Lifeline hjertestarter. Vi kan tilby våre medlemmer denne til det vi tror er Norges laveste pris. Denne starteren leveres nå både til Avinor og Forsvaret. Det må også presiseres at det finnes rimeligere startere på markedet, men disse har ikke de samme spesifikasjoner som Lifeline. Vi mener at det viktigste er at bedriften har et passende antall førstehjelpere som har jevnlig oppdatering og trening på bl.a. hjerte-lungeredning. En hjertestarter er "prikken over i'en" dersom det grunnleggende er på plass.

Alt utstyr som selges fra BBHT er inkl mva, denne er ikke fratrekkbar.


Vi selger en komplett pakke som inneholder følgende:
1 stk Lifeline hjertestarter med ett sett elektroder
1 stk bæreveske
1 sett ekstra elektroder (viktig grunnet mulig behov for ekstra sett ved svette, fukt, etc)
1 utstyrssett inneholdene høvel, saks, hansker mm

Pris for medlemmer kr 15.000,- for komplett pakke, (kr 14000,- for kun starteren).
Pris for ikke-medlemmer er kr 17.000,-  for komplett pakke, (kr 16.000,- for kun starteren).Fra hjertestart.no:      
LIFELINE AED halvautomatisk defibrillator - norsk versjon av en av verdens beste hjertestartere i dette segmentet, i salg på det Norske markedet!

Mediq Norge AS ønsker å bidra til en økt spredning av prisgunstige hjertestartere med unike egenskaper i Norge.

Defibtech har utviklet en ny, revolusjonerende, halvautomatisk hjertestarter fra bunnen av. Teknologien er så avansert at den omfatter alle kritiske faktorer som er nødvendig for å gi den mest avanserte behandlingsformen ved en akutt hjertestans. Allikevel er den så enkel å bruke at også personer uten medisinsk bakgrunn eller kunnskap, effektivt kan bidra til å redde liv.

LifeLine AED er utviklet av erfarne ingeniørteam i USA og omfatter den beste prosesseringsteknikk og en meget avansert EKG-analyse. Dette gjør at enheten oppfyller alle krav som stilles til en moderne defibrillator. Algoritmene er laget for å følge de anbefalingene som er gitt av Norsk Resuscitasjonsråd (NRR) og brukeren kan derfor være sikker på at riktig behandling og veiledning blir gitt av enheten.

LifeLine AED defibrillatoren bruker avansert bifasisk teknologi som måler motstanden i kroppen og vil automatisk tilpasse energien og varigheten på støtet. Batteriet har hele 7 års holdbarhet og maskinen beskytter godt mot fukt, vann og støv.

Oppdateringer av algoritmer og software gjøres enkelt og kostnadsfritt enten av deg eller din leverandør, med en LifeLine minnebrikke som settes inn i maskinen. Vi leverer også engelskspråklige enheter med AHA algoritmer på forespørsel.      
     
LifeLine er sannsynligvis den mest prisgunstige AED enheten på markedet i dag med de kraftige spesifikasjonene denne maskinen er satt opp med. LifeLine er en god langtidsinvestering da det er lite vedlikehold, oppfølging av maskinen og batteriet har en total levetid på 10 år (7 år etter installasjon). Rimelig forbruksmateriell og tilleggsutstyr gjør også dette til et meget godt kjøp.

LifeLine AED vil være et meget godt valg for alle som ønsker en kraftig og robust enhet som vil gi deg og dine en god sikkerhet ved uventet hjertestans.

 7 år garanti - ingen service på enhetene. Skulle det skje noe i garantiperioden får du en ny maskin av Mediq Norge AS, enkelt og greit! Mediq Norge AS er også behjelpelig med kursformidling via Noraid Undervisning.

Hoveddata:

  • 7 år batteri

  • 7 år garanti

  • 54 IP fukt-støv

  • Tåler godt kulde

  • 2.0 kg total tvekt

  • < 6 sekunder ladetid

  • 300 støt

  • Bifasisk teknologi

Alle priser med forbehold om endringer hos importør.

Levert av