Pirsenteret    l   Kontakt oss på telefon 73 53 20 64 eller epost bbht@bbht.no så får du hjelp.
Tilbud om trening hos Nidarø Treningssenter AS

Nidarø Treningssenter er Trondheims nest eldste treningssenter "kjede". De startet som Wing Treningssenter i Nidarøhallen i 1991 og ble til Nidarø Treningssenter i 2000. Deres hovedavdeling er fortsatt i det som nå heter Trondheim Spektrum og snart blir Nye Nidarøhallen. I tillegg har de en avdeling på Selsbakk i Forsøkslia. 

Sentrene har alt man trenger av treningssutstyr og skryter av et veldig godt miljø. Det er stor kapasitet og de pleier å si at de "garanterer" at man slipper å stå i kø. I tillegg har de kompetanse som de deler gratis til de som ønsker hjelp og veiledning. 

Klientellet består av alle mulige typer mennesker, mosjonister og eliteutøvere, unge, voksne og eldre.  

Deres utstyr er av topp klasse, de har kondisjonsutstyr som tredemøller, romaskiner, sittende og liggende ergometersykler, elipsemaskin osv., Nautilus ONE brukervennlige og ergonomiske styrkeapparater, unilaterale plateloaded apparater og en frivektsavdeling som er størst i Trøndelag. 

Om dette er noe for deg så henvis til avtalen med Brattøra BHT for å få trene til kr 200,- pr måned. Det er også kun en måneds oppsigelsestid på denne avtalen så du trygt kan prøve en periode for å se om dette passer deg. Du sparer kr 99,- /mnd + kr 500,- (i innmeldingsgebyr)

Se hjemmesiden deres på  http://nidaro.no/
Levert av